Moroccanoil Hydrating cream, Krema za oblikovanje za oblikovanje i vlaženje kose

Moroccanoil Hydrating Cream

Za savršeno sušenje kose fenom za kosu potrebno je upotrebiti hidratantnu kremu za oblikovanje, koja sadrži izuzetne supstance za negovanje, tj. arganovo ulje, koje je bogato antioksidansima. Krema takođe pruža mekoću kosi, jer je veoma efikasna za oblikovanje svih tipova kose.

• Pruža meku postojanost
• Definiše kosu
• Hidrira
• Kosa postaje glađa
• Sprečava umršenost i efekte vlage


UPOTREBA
Za najbolje rezultate: posle šamponiranja i upotrebe balzama, 1 do 2 doze hidratantne kreme za oblikovanje, koju izmešate s nekoliko kapljica sredstva za negu Moroccanoil Treatment, nanesite na vlažnu kosu, oblikujte i prirodno osušite. Tokom svakodnevne upotrebe nanesite samo zrnce kreme na suvu kosu da biste sprečili umršenost, a ovaj proizvod možete kombinovati i sa sredstvom za negu Moroccanoil Treatment, za osvežavanje vaše frizure.

Ključni sastojci
• Arganovo ulje: bogato masnim kiselinama i antioksidansima koji održavaju elastičnost, glatkoću i vašu kosu čine poslušnom.
• Behentrimonijum hlorid: antistatičko sredstvo i sredstvo za negu.
• Dimetikon: silikon za kozmetičku upotrebu koji se prirodno dobija iz šljunka. Silikoni deluju kao lako sredstvo za hidriranje i tako glade površinu kose, pri čemu ne ostavljaju trag na kosi.

Po čemu se hidratantna krema za oblikovanje razlikuje od ostalih sličnih proizvoda na tržištu?
Zato što sadrži formulu koja je jedinstvena za marku Moroccanoil. Ova formula spaja arganovo ulje, bogato antioksidansima, antistatičko sredstvo i laki silikon. Svi ovi elementi kosi pružaju glatkoću i vlažnost i sprečavaju umršenost. Ukoliko kremu koristite u kombinaciji sa sredstvom za negu Moroccanoil Treatment pre sušenja fenom za kosu, možete postići gladak i sjajan rezultat, pri čemu će vaša kosa biti obnovljena i sjajna, a proizvod je ne čini teškom.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

TRUE KERATIN

SPLIT-ENDER PRO

ALAT I PRIBOR

OPREMA

DEPILACIJA

MANIKIR I PEDIKIR

Profesionalna oprema i kozmetika za frizere

PRIJAVA NA NEWSLETTER

PRATITE NAS

    

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik brendova: Subrina professional, Marrakesh, Termix, Valera, Wet brush. Bavi se distribucijom kozmetike za negu kose, alata i opreme za frizerske salone.

Design by draganmarkovic.net