Kompanija DAMB  na Belgrade GatHAIRing 2. frizerskom festivalu

Kao jedna od vodećih frizerskih manifestacija u regionu, internacionalni festival GatHAIRing 2, okupio je vodeće hair eksperte u oblasti nege i stilizovanja kose. Drugi po redu festival održao se 12. maja 2019. godine u BelEXPO centru u Beogradu, sa početkom od  10 časova. Učešće na GatHAIRing 2 festivalu uzela su vodeća imena domaće i svetske frizerske industrije:  organizovano je 7 performansa svetskih frizera na bini ogromnih razmera, preko 25 izlagača frizerske industrije i 80 modela. Ove brojke, kao i renome učesnika, ovu manifestaciju čine najvažnijim događajem frizerske sezone.

Kao jedan od vodećih uvoznika profesionalnih frizerskih proizvoda i opreme, kompanija DAMB se predstavila kao izlagač brendova po kojima je poznata u regionu: MorrocanOil, Subrina Professional, Proraso. Brojni posetioci profesionalci imali su prilike da isprobaju, i saznaju nešto više o proizvodima iz široke palete firme DAMB: alat i pribor za kosu, boje i prateća oprema, preparati za negu i stajling kose i brade.

Prisustvom na GatHAIRing 2 festivalu, brojna imena domaće i strane frizerske industrije imala su prilike za sticanje novih znanja iz struke, kao i za razvijanje networking-a sa nekoliko stotina frizera iz Srbije i regiona, koji su posetili festival. Takmičarski deo festivala je pružio vodećim frizerima priliku da odmere veštine i kreativnost u borbi za vredne nagrade. S druge strane, izlagački deo je obuhvatio više od 25 štandova distributera, koji su prisutnima omogućili da među prvima isprobaju poslednja dostignuća i novitete u frizerskoj industriji: brendove, usluge i opremu za frizerske salone.

Prisutnim posetiocima predstavili su se vodeći svetski i domaći hair stilisti: Toni Plančić iz Hrvatske, Luka Nebec iz Slovenije, Vladimir Blagojević iz Španije, Alessandro Fratini i Gianni Rando iz Italije, Igor Vasiljuk iz Amerike. Među domaćim učesnicima predstavili su se Beogradski Berberin, Tanja Šobota, Milan Gardašević i Voja Radivojević sa timom koji čine Saša Demić, Una Radivojević, Anja Demić, Veljko Radivojević kao i Revlon tim.

Najiščekivaniji nastup je definitivno bio onaj Aleksandra Blagojevića, frizera koji je svetsku pažnju stekao svojom čuvenom frizurom sa pletenicom u obliku krune, koju je stilizovao za kraljevsko venčanje britanske princeze Megan Markl.

Međunarodni frizerski festival GetHAIRing 2 je i ove godine opravdao svoj cilj, a to je razvijanje potencijala i konstantna edukacija frizera i hair stilista u našem regionu. Kroz atraktivnu prezentaciju, nadamo se da će ovaj festival postati tradicija, i da će time Beograd postati važna tačka na frizerskoj mapi Evrope i sveta.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: +381 11 3098 626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOK

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net