Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

Besplatni uzorci uz svaku kupovinu

Frizure za hladnije vreme koje odolevaju kapi i šeširu

 

U hladnijim danima, pomisao na lepu frizuru će čini nemogućom misijom – jer je vlažnost visoka, a kosa nam je gotovo uvek pod kapom ili šeširom. Ipak, potrudite se da redovno nosite kapu, ne samo zbog hladnoće, već i kako biste zaštitili nežnu dlaku od vanjskih uticaja mraza i vlage. To ne znači da treba da se odreknete frizure – samo treba da je prilagodite ovom zimskom aksesoaru!

devojka sa sesirom

Najlepše frizure koje idu uz zimsku kapu

1. Talasi u kosi

Opušteni talasi koji padaju niz vaša ramena izgledaju veoma romantično, a slažu se sa svakom vstom kape, bilo da nosite damski šešir, sportsku kapicu ili pletenu „bakinu“ kapu. Napravite talase uz pomoć fena, figara ili krpica, a pre toga na kosu nanesite Subrina Professional Curl Misteress  penu za definiciju kovrdža i vaša frizura ća trajati danima.

 

talasasta kosa

 

2. Niska ležerna punđa

Ako preferirate da izbegnete trenje i elektrisanje kose od kape i kaputa, napravite malu nisku punđu, koju ćete namestiti da stoji blago ukrivo – na desnoj ili levoj strani podnožja vrata. Inspirišite se francuskom „chignon“ punđom za romantični „look“. Ovakva niska punđa se neće „raspasti“ pod kapom ili šeširom, jer stoji dovoljno nisko.

3. Neuredna pletenica

„Messy look“ je kao stvoren za zimu i kape! Napravite ležernu pletenicu sa strane, koju ćete potom malo opustiti i razvući prstima. Ako želite jako teksturisan izgled, pre toga nanesite Subrina Professional Texture sprej, koji će zahvaljujući soli, kreirati više teksture za neuredniji izgled. Ova frizura odoleva svakoj kapi, jer pada niz vaše rame.

pletenica u kosi

4. Nisko vezan konjski rep

Visok rep je nemoguće izvesti ako nosite kapu, zato ovaj klasik moramo prilagoditi zimskoj situaciji. Konjski rep ćete morati vezati nisko, u podnožju vrata, kako biste sa lakoćom mogli nositi kapu. Niski rep izgleda još ženstvenije, ako prethodno uvijete kosu, tako da dobijete talase. Ukrasite rep zanimljivom gumicom.

5. Duple niske punđice

Ova frizura će izgledati tako slatko, posebno ako ste mladolikog duha. Podelite kosu ležerno na dva dela i sa svake strane napravite nisku čvor punđicu, poput „space bun“ punđi. Fiksirajte ih da stoje nisko, i ležerno, kako biste imali prostora da nosite kapu. Instant zimska frizura koja ujedno čuva vašu kosu od štetnih uticaja minusa!

Saveti plus:

  • izbegavajte „sleek“ zalizani izgled kose – jer neće dobro izgledati posle delovanja elektriciteta od kape i šala
  • kako biste sprečili elektrisanje kose pod kapom – naprskajte na teme malo suvog šampona, a na dužinu leave-in regenerator.
  • pažljivo stavljajte i skidajte kapu, kako bi vaša frizura ostala što duže u najboljoj formi
  • lak za kosu je vaš prijatelj – slobodno uradite blago fiksiranje frizure uz lak slabe jačine, koji će dati taman toliko učvršćivanja, bez slepljivanja i krutosti.
  • kada sušite kosu, deo uz teme isfenirajte četkom na volumen, kako biste ga odigli. Na taj način, frizura vam neće izgledati spljošteno posle skidanja kape.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: +381 11 3098 626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOK

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net