Moroccanoil ChromaTech PRIME

7.500,00 rsdChromaTech PRIME - Za bojenu kosu

Prvi korak u usluzi Moroccanoil ChromaTech Service, ChromaTech PRIME, je tretman pre bojenja koji deluje na kožu glave i na kosu da bi se obezbedilo savršeno «platno» pre nanošenja boje ili blanša. Obogacen mešavinom keramida, ovaj primer pomaže da se stvori zdravije stanje kože glave, dok istovremeno obnavlja funkciju zaštitne barijere kože da bi se umanjila osetljivost i neugodnost.

ChromaTech PRIME takode stvara optimalno podrucje za boju za kosu ujednacavajuci poroznost vlakna kose, otvarajuci kutikulu tamo gde je nova kosa najotpornija, tako da se pigmenti mogu ravnomerno nataložiti i time i boja za kosu biti potpuno ujednacena.

Koristeci tehnologiju ArganID™, mikro-cestice sa pozitivnim nabojem budu privucene na vlakno kose sa negativnim nabojem, natapajuci antioksidantnu snagu arganskog ulja duboko u korteks.

• Priprema vlakno kose da osnaži naslage boje za kosu
• Ujednacava poroznost za još više pokrivenosti
• Umiruje teme
• Suzbija osetljivost kože glave za vreme usluge bojenja
• Obnavlja funkciju zaštitne barijere kože glave

KAKO SE KORISTI
Pre nanošenja boje za kosu, podelite kosu na kvadrate. Napravite podsekcije velicine 5 cm u svakom kvadratu i cele poprskajte proizvodom ChromaTech PRIME, ravnomerno i lagano, od izrasta do vrhova. Pomocu cešlja sa retkim zupcima proizvod rasporedite ravnomerno duž svakog pramena. Ostavite da se osuši i nanesite boju za kosu ili blanš kao i obicno.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

PRORASO

TRUE KERATIN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

DEPILACIJA

MANIKIR I PEDIKIR

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: +381 11 3098 626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOK

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net