Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

Moroccanoil PROTECT & PREVENT Spray

3.600,00 rsd [mp]PROTECT & PREVENT SPREJ - Za bojenu kosu

Poslednji korak u režimu nege Color Complete, Moroccanoilov Protect & Prevent sprej deluje kao regenerator koji se ne ispira i koristi «u hodu», a služi za zaštitu od gubitka kose, neprekidno pomažuci da spreci izbledivanje i neželjena pojava žuto-bronzane boje.

Oštecenja zbog zagadenja i sunca neka su od mnogobrojnih spoljnih faktora koji doprinose oštecenju ili slabljenju vlakna kose. Ovi faktori životne sredine mogu da izmene boju kose oštecujuci vlakno u dovoljnoj meri da veštacki pigment ili išcezne ili dodatno oksidira, što rezultira nestanakom intenziteta, dok prirodni, temeljni pigment postaje vidljiv.

Mešavina antioksidanata u ovoj maksimalnoj zaštiti za boju, pomaže da se neutralizuju cak i najagresivniji slobodni radikali koje generišu UV zraci, zagadenje i drugi pritisci iz okoline. Istovremeno, kreme za suncanje pomažu da se apsorbuju UV zraci, što slabi kosu i izaziva promenu i izbledivanje boje za kosu. On štiti od štete nastale zbog toplote koju izaziva vruc
pribor, pa cak i od sunca, uz istovremenu spregu snage ArganID™, mikro-enkapsulirane tehnologije za obnavljanje i hermeticko zatvaranje kutikule i apsolutno obuhvatanje u boji za kosu.

Protect & Prevent sprej takode funkcioniše kao veoma lagan i sprej za razmrsivanje da bi se dobili meki, regenerisani pramenovi sa pojacanom refleksijom.

• Pomaže u sprecavanju izbledivanja boje kose
• Pomaže u zaštiti od ambijentalnih agresora kao što su UV zraci i zagadenje
• Pruža zaštitu od oštecenja izazvanog toplotom
• Razmrsuje kosu

KAKO SE KORISTI
Poprskajte ravnomerno od sredine dužine do vrhova. Rasporedite po kosi pomocu cešlja sa retkim zupcima. Oblikujte kosu kao i obicno.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

PRORASO

ALAT I PRIBOR

OPREMA

DEPILACIJA

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: +381 11 3098 626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOK

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem