Moroccanoil ChromaTech PPOST

Proizvod trenutno nije dostupan 0,00 rsdChromaTech POST - Za bojenu kosu

Drugi korak u usluzi Moroccanoil ChromaTech Service, ChromaTech POST,
je uslužni tretman nakon bojenja, koji osigurava postizanje najboljih rezultata, uz istovremeno obnavljanje integriteta kose. Za najtemeljnije pokrivanje i najtrajnije rezultate, kosa se mora odmah obnoviti zbog vracanja njenog zdravlja te da bi se ono efikasno utvrdilo u boji kose. Tehnologija COLORLINK™, sa mikro-enkapsuliranim
arganskim uljem, ima pristup dvostrukog delovanja zbog stapanja u boju za kosu—cime je i fizicki i hemijski obnavlja putem sledeca 3 mehanizma:

1. Kreira unakrsne veze za ponovnu izgradnju strukture keratina, obnavljajuci celo vlakno i zatvarajuci boju za kosu u njemu.
2. Polimeri formiraju hidrofobnu zaštitu koja pomaže u sprecavanju ispiranje boje za kosu.
3. Sa ArganID™, mikro-cestice sa pozitivnim nabojem budu privucene na vlakno kose sa negativnim nabojem, natapajuci argansko ulje u korteks, istovremeno sjedinjujuci kosu sa bojom i pomažuci kosi da se obnovi.

Putem aktivne tehnologije COLORLINK™, negativni efekti bojenja kose se odmah poništavaju kroz trenutno holisticko ispunjavanje svih specificnih potreba kose koja slede nakon usluge bojenja. Kosa bude mekša i jaca i pojacava joj se vibrantnost.

• Fizicki i hemijski pomaže da se obnovi kosa
• Utvrduje se u boji
• Zatvara kutikulu
• Osnažuje vitalnost boje kose

KAKO SE KORISTI
Nakon pranja šamponom Moroccanoil Color Continue, nežno posušite višak vode iz kose. Nanesite vecu kolicinu ChromaTech POST na dlanove i rasporedite po celoj površini kose, od korena do vrhova. Ostavite da deluje najmanje 5 minuta. Temeljno isperite.
Za tanku ili srednju kosu: Raspršite 2–3 puta
Za jaku, gustu i/ili dugu kosu: Raspršite 3–5 puta

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

PRORASO

TRUE KERATIN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

DEPILACIJA

MANIKIR I PEDIKIR

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: +381 11 3098 626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOK

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net