Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

Besplatni uzorci uz svaku kupovinu

Moroccanoil Color Complete Home set

2.300,00 rsdMoroccanoil Color Complete Home set

Moroccanoil Color Continue šampon 70 ml

Moroccanoil Color Continue regenerator 70 ml

Moroccanoilov Protect & Prevent sprej 50 ml

Moroccanoil Color Continue šampon i regenerator donose u kucu kompletan režim nege, Color Complete, i povecavaju i pojacavaju rezultate profesionalne usluge ChromaTech Service. Oni pomažu u obnovi kvaliteta kose kako bi se bolje zadržala boja za kosu
te pružaju trajne koristi prilikom svake upotrebe. Ovaj visoko-efikasan duo nežno cisti i pruža dugotrajnu regeneraciju kao i zaštitu od izbledivanja boje za kosu.

Tehnologija COLORLINK™, sa mikro-enkapsuliranim arganskim uljem, ima pristup dvostrukog delovanja zbog stapanja u boju za kosu—cime je i fizicki i hemijski obnavlja.

Moroccanoilov Protect & Prevent sprej deluje kao regenerator koji se ne ispira i koristi «u hodu», a služi za zaštitu od gubitka kose, neprekidno pomažuci da spreci izbledivanje i neželjena pojava žuto-bronzane boje.

Oštecenja zbog zagadenja i sunca neka su od mnogobrojnih spoljnih faktora koji doprinose oštecenju ili slabljenju vlakna kose. Ovi faktori životne sredine mogu da izmene boju kose oštecujuci vlakno u dovoljnoj meri da veštacki pigment ili išcezne ili dodatno oksidira, što rezultira nestanakom intenziteta, dok prirodni, temeljni pigment postaje vidljiv.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

COLORPHLEX™

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

PRORASO

TRUE KERATIN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

DEPILACIJA

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: +381 11 3098 626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOK

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net