Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

Moroccanoil Curl Cleansing Conditioner- posebna nega kovrdžave kose

4.300,00 rsd [mp]Tip kose: za sve tipove kovrdža

Preparat bez pene koji deluje kao šampon i kondicioner u jednom. Izuzetno nežni proizvod specijalno napravljen za negu kovrdžave kose, sa formulom obogaćenom uljem drveta čajevice. Curl Cleansing kondicioner intenzivno regeneriše kovrdže, fino čisti zadržavajući integritet kovrdžave kose.

Kako se koristi MoroccanOil Curl Cleansing Kondicioner?

Naneti proizvod na dlanove, u veličini novčića. Protrljati između dlanova a zatim naneti na mokru kožu glave i kosu. Ukoliko imate vremena, ostavite proizvod da se upija do 5 minuta. Isperite.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem