Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

6/1 Pepeljasta

630,00 rsd [mp]šifra: 52011COLOUR SETTING MOUSSE

Pena u boji za učvršćivanje kose koja istovremeno kosu nijansira i učvršćuje. Ovom penom može se osvežiti prirodna boja i može se kosi dati nova nijansa. Pena se sa kose ispira, i moguće je nijansu boje menjati posle svakog sledećeg pranja kose. Ova pena istovremeno učvršćuje kosu, čime omogućava oblikovanje frizure na različite načine.

SAVET

Upotreba pene je jednostavna. Bocu treba protresti, okrenuti prema dole, istisnuti penu na dlan i ravnomerno je rasporediti po opranoj kosi. Penu ne treba ispirati!

Dodatna nega

Ekstrakt suncokreta neguje i obnavlja oštećenu kosu. Vitamini i minerali koje sadrži suncokret poboljšavaju oštećenu strukturu kose i vraćaju kosi elastičnost i sjaj. Neguju vlasište i sprečavaju lomljenje kose.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem