Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

Wet Brush Detangler Plus četke

Profesionalne četke za raščešljavanje kose

Zaboravite na probleme sa češljanjem i najzahtevnije kose. Detangler Plus model dolazi sa rupičastom pozadinom za brže sušnje i lakše raščešljavanje. Može sе koristiti na mokroj ili suvoj коsi kao i za češljanje ekstenzija i perika. Pogodna za korišćenje i u salonu i kod kuće, ova četka olakšaće vam nanošenje preparata za negu kao i češljanje mokre kose.

Ovaj model je unapređen ergonomskom drškom- lakši hvat bez klizanja, povećana je površina za brže raščešljavanje, i zubići su otporni na toplotu fena. Lagano klizaju kroz umršenu kosu bez bola i kidanja.

Bezbedne su za korišćenje pod fenom.

baner upoznaj se sa gemstone kolekcijom

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem