Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

Wet Brush Flex Dry

Fleksibilne četke za raščešljavanje svih tipova kose. Elastičan dizajn se prilagođava se vašim konturama dok nežno češlja i masira vlasište. Ovaj model se savija tako da se prilagodi tvojoj kosi, a rupičasti dizajn omogućava brže sušenje kose. HeatFlex™ zubići su otporni na toplotu a ukoliko se odlučite za Paddle (četvrtastu) verziju vreme češljanje se znatno smanjuje zbog povećanje površine same četke. Ovalnu verziju preporučujemo za kraću ili tanju kosu, a četvrtastu ukoliko imate gustu ili dugu kosu. Promeni svoju svakodnevnu rutinu, lepota ne mora da boli!

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem