Wet Brush Mommy & Me Bundle set

2.700,00 rsd [mp]šifra: ZWRMOMNME

Wet Brush Mommy & Me Bundle set
Wet Brush Mommy & Me Bundle set
Wet Brush Mommy & Me Bundle set


Mommy & Me Bundle

Jedna za mamu, druga za ćerku. Wet Brush Mommi + Me Bundle komplet uključuje Original Detangler i Kids Detangler. Ekskluzivne, ultra mekane IntelliFlex čekinje sa lakoćom klize kroz zapetljane pramenove i štite od ispucalih vrhova i lomljenja kose. Kids Detangler ima veličinu prilagođenu deci plus ergonomski rukohvat koji dete lako drži.

Set uključuje:

Original Detangler - čini češljanje lakim i bez napora. Ekskluzivne Intelliflex® čekinje klize kroz čvorove sa 45% manje oštećenja i 55% manje napora. Dovoljno je nežna za upotrebu na mokrim ili suvim pramenovima.

Kids Detangler - Četka prilagođena deci, specijalne veličine i oblika da stane u dečiju ruku i lako otpušta čvorove bez čupanja ili lomljenja kose. Manja od Wet Brush četke standardne veličine, ali sa istom revolucionarnom tehnologijom. Za češljanje bez bola ili suza.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 7.30 - 15.30 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem