Jesenja nega kose - borba protiv opadanja i intenzivna hidratacija

Jesenja nega kose - borba protiv opadanja i intenzivna hidratacija

Sa smenom godišnjeg doba - prelaskom iz leta u jesen, nastaje novi nivo izazova i problema vezanih za negu kose: temperature postaju hladnije, vazduh vlažniji, a vetar i centralno grejanje mogu dodatno isušiti kosu. Osim toga, tipičan jesenji problem je sezonsko opadanje kose, uzrokovano smanjenim brojem sunčanih sati tokom dana. Svi ovi problemi čine da nam kosa možda najgore izgleda baš u jesen. Zato moramo uskladiti njenu negu sa vremenskim prilikama!

Sastojci koji ce vam pomoci u oporavku kose posle letovanja

Sastojci koji ce vam pomoci u oporavku kose posle letovanja, top 5

Kako biste odabrali savršen proizvod za potrebe kose koja je u procesu oporavka, obratite pažnju na odabir proizvoda kojima je negujete. Za potrebe regeneracije kose nakon letovanja, trebaće vam dobri profesionalni preparati za oporavak kose i vraćanje vlage,dubinskog dejstva, posle kojih će se kosa povratiti u prvobitno stanje. Ovi sastojci čine čudo za kosu nakon letovanja:

Oporavak kose posle letovanja

Oporavak kose posle letovanja

Svi znamo sledeci scenario: Posle letovanja, kosa je najčešće suva, krta, beživotna, oštećena, na dodir gruba poput slame, a boja farbane kose je izbledela. razlog za to su mnogi faktori koji utiču na oštećenje dlake, a kojima smo svakodnevno izloženi boravkom na moru: UV zračenje, visoke temperatire, so iz mora, hlor oz bazena, vezivanje mokre kose gumicom, svakodnevno pranje kose. 

 

 
 

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: +381 11 3098 626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOK

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net