Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

SUBRINA PROFESSIONAL

SUBRINA PROFESSIONAL

Osnovne informacije: Subrina Professional je vodeći profesionalan brend za negu, kolorizaciju i stilizovanje kose. Proizvođač ovog brenda je ILIRIJA, firma sa dugom tradicijom, osnovana 1908. godine. Svi proizvodi prolaze kroz stroge mikrobiološke analize, dermatološke testove i ispunjavaju sve evropske i svetske standarde kvaliteta. Posedujemo sopstvenu mikrobiološku laboratoriju i blisko sarađijemo sa Zavodom za kozmetiku kao i sa najboljim frizerima u Evropi i svetu. Veliko iskustvo, sopstveno istraživanje i razvoj, konstantna edukacija, visok kvalitet uz vrlo pristupačnu cenu glavne su karakteristike Subrina Professional proizvoda.

Godina osnivanja: 1998.

Mesto osnivanja: Ljubljana, Slovenija.

Linije i proizvodi: Colour proizvodi za farbanje, Care linija ze negu svih tipova kose, Style linija za stilizovanje kose, Perm kiseline za minival, dodaci za frizere.

subrina professional u salonu

NAJPRODAVANIJI PROIZVODI

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem