Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

Proraso kozmetika za brijanje 3 u 1

3.593,00 rsd [mp]Proraso set za brijanje 3 u 1 - Toccasana i Miracolo

Izaberi između dva savršena seta za svakog entuzijastičnog bradonju. U ponudi su dve verzije seta- Toccasana i Miracolo.

Toccasana- crvena verzija seta u sebi sadrži: after shave losion od 100 ml, kremu za brijanje od 150 ml kao i kremu za brijanje od 150 ml. Ovaj set namenjen je za hidriranje i negu svih tipova kože a posebno je pogodan za suvu i osetljivu kožu.

Miracolo- zelena verzija seta u sebi sadrži: after shave losion od 100 ml, kremu za brijanje od 150 ml kao i kremu za brijanje od 150 ml. Ovaj set namenjen je za osvežavanje kože kao i za vraćanje elestičnosti i vlage.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem