Mini Detangler

Wet Brush® Mini Detangler su kompaktne četke za kosu, za vaše potrebe češljanja u pokretu van kuće. Mala četka a veliki rezultati. Idealna za tašnu ili za put. U ponudi su Mini i Mini Shine Enhancer četke za kosu. Obe sa ekskluzivnim ultra mekim IntelliFlex® čekinjama koje sa lakoćom klize kroz pramenove kose. Čekinje vam omogućavaju češljanje sa manje sile i manje oštećenja.

Wet Brush Mini Detangler kolekciju čine:

Mini Detangler četke - pink, purple i black
Kompaktna veličina za vaše potrebe češljanja u pokretu van kuće + deca je obožavaju. Sa ultra mekim IntelliFlex® čekinjama sa lakoćom klize kroz pramenove kose. Za češljanje vlažne i suve kose.

Wet Brush Mini Shine Enhancer - purple i black
Kompaktna četka za pojačavanje sjaja sa jedinstvenom kombinacijom IntelliFlex®-a čekinja i prirodne dlake divlje svinje rade zajedno kako bi nežno raspetljali kosu dok distribuiraju prirodno ulje sa temena, zaglađujući pramenove i pojačavajući sjaj. Koristi se na suvoj kosi.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem