Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

Care

Sa zadovoljstvom predstavljamo novo-dizajniranu Care liniju za negu kose, inspirisanu aktivnim sastojcima. Tokom transformacije iz stare PHI u novu Care liniju, fokus je bio na željama i potrebama frizera i njihovih klijenata. Profesionalci su predložili i uveli efikasne aktivne sastojke i eliminisali one neefikasne, proizvodeći preparate prvoklasnog kvaliteta.

Zajedno smo stvorili moderne formulacije koje ispunjavaju potrebe bilo koje vrste kose i podelili ih u 7 podlinija: Hydro - za suvu kosu kojoj je potrebna hidratacija i svakodnevna nega. Pure - za tanku kosu. Na bazi micelarne tehnologije za nežno svakodnevno pranje. Keratin - za izuzetno oštećenu kosu. Colour Lock - linija za zadržavanje boje nakon bilo kog tretmana kolorizacije. Colour - za bojenu kosu. Repair - za oštećenu kosu i vrhove. Scalp - za posebne potrebe i probleme zahtevnog vlasišta.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem