WOW_conditioner

2.700,00 rsd [mp]







‘Replenish’ Conditioner & Leave-In Treatment

MKS eco WOW Replenish Conditioner & Leave-In Treatment

Bogati kondicioner & tretman za suvu kosu.

Napojite i hidrirajte kosu prirodno pomoću ove hranljive mešavine bogatih, hidratantnih ulja i čistih sastojaka na biljnoj bazi. Ova formula prirodno hidrira vašu kosu obezbeđujući duboku hidrataciju kao klasičan kondicioner ili kao " leave in" tretman koji se ne ispira, tako da je kosa svilenkasta, glatka i zdravija nego pre.

100% VEGAN / CRUELTY FREE / ODRŽIVO PROIZVEDEN / PAKOVANJE SA PCR

BEZ: Sulfata, Parabena, Ftalata, Silikona, Veštačkih boja i drugih grubih sastojaka

  • Prirodno duboko hidrira suvu kosu
  • Pomaže da zagladi suvu kosu podložnu frizz efektui kovrdžavu kosu
  • Jača slabu, lomljivu kosu
  • Pruža sjajan, svilenkast izgled i osećaj
  • Održiva nega kose napravljena od naprednih čistih sastojaka
  • Reciklirana kozmetička ambalaža od aluminijuma i reciklirane plastike nakon upotrebe (PCR)
  • Multifunkcionalan kao klasični kondicioner i tretman koji se ne ispira

Dostupne veličine: 296 ml; 739 ml;

Mirisna nota: HALCYON / Umirujuća ( Bergamot, Vetiver, Slatki florali)

BENEFITI / POGODNOSTI:

• INTENZIVAN TRETMAN ZA SUVU KOSU

Kada pronalazite načine kako da navlažite kosu prirodno, naš balzam za suvu kosu je savršeno rešenje. Njegova mešavina intenzivno hidratantnih ulja sa svih strana sveta obezbeđuje niz hranljivih materija kako bi kosa izgledala zdravo i meko. Kao deo naše održive linije za negu kose, koristimo napredne čiste sastojke kao što je alternativa silikonu na biljnoj bazi, dok i dalje pruža uglađen, sjajan izgled vašoj kosi. Ovaj regenerator dolazi u recikliranom pakovanju i može se koristiti sa ispiranjem pod tušem, ili nakon toga kao tretman koji se ne ostavlja da bi rešio sve one probleme sa suvom i kovrdžavom kosom.

• ODRŽIVO PAKOVANJE

Upakovano u održivu, ekološki prihvatljivu aluminijumsku bocu u nastojanju da se krene ka recikliranoj ambalaži u industriji lepote. Aluminijum je idealan materijal za ambalažu zbog svoje sposobnosti da se reciklira iznova i iznova. Do 80% celokupnog aluminijuma ikada stvorenog i danas je u upotrebi! Posvećeni pridruživanju porodici kozmetičkih proizvoda koji se mogu reciklirati, takođe smo prestali da koristimo "devičansku" plastiku za jednokratnu upotrebu. Svi zatvarači na našim kozmetičkim proizvodima koji se mogu reciklirati su napravljeni od reciklirane plastike nakon upotrebe (PCR), dajući joj drugi život dalje od deponije.

• NAPREDNI ČISTI SASTOJCI

Tražimo prirodne sastojke koji su dobri za Vas i životnu sredinu. Svi naši ekološki (eco friendly) proizvodi za lepotu ne sadrže štetne sastojke kao što su sulfati, parabeni, ftalati i veštačke boje. Umesto toga, tu su naši ekološki (eco friendly) proizvodi za lepotu koji koriste prirodna ulja i ekstrakte i prirodno dobijene alternative kao što je naša zaštićena alternativa silikonu na biljnoj bazi. Ovo čini naše formule nežnim i bogatim hranljivim materijama kako bi kosu održavali zdravom i prirodno hidrirali kosu. Dobar salonski kondicioner za oštećenu kosu.

• MULTIFUNKCIONALNA UPOTREBA

Ako se jedan proizvod može koristiti za više namena, onda je potrebno manje pakovanja. Ovo pomaže da se smanji količina plastike koja završava na deponiji, što je sastavni deo naše posvećenosti da postanemo najodrživiji beauty brend. Zato su svi MKS eco WOW proizvodi dizajnirani da zadovolje više od jedne potrebe. Naš kondicioner za suvu kosu salonskog kvaliteta se takođe može koristiti kao tretman za suvu kosu bez ispiranja.

KAKO SE KORISTI

Nakon šamponiranja, nanesite malu količinu na vrhove i prođite do područja vlasišta. Kada se regenerator nanese ravnomerno, koristite češalj ili ruke da umasirate u kosu dok kosa ne postane kondicionirana. Ostavite da deluje nekoliko minuta, a zatim isperite.

KLJUČNI SASTOJCI:

SILIKONSKA ALTERNATIVA NA BILJNOJ BAZI / Dobijen od biljke ricinusovog pasulja, ovaj sastojak sličan silikonu je biorazgradiv i prirodan. Pruža izuzetno gladak osećaj i sjajan izgled bez nakupljanja na površini. Upija se u kosu i kožu glave kako bi obezbedio ishranu i snagu.

ULJE BAOBABA / Dubinski vlaži kosu i kožu glave, sprečavajući suvoću i lomljivost kose. Može se koristiti za borbu protiv frizz efekta i održavanje kose lakom za upravljanje tokom celog dana.

EKSTRAKT SAGE / Pruža esencijalne hranljive materije kosi i vlasištu koje pomažu u jačanju kose i stimulišu folikule da podstiču zdrav rast kose.

ULJE SEMENA KONOPLJE / Bogato esencijalnim masnim kiselinama da bi kosi obezbedilo ključne hranljive materije koje pomažu kosi i daju joj sjajniji izgled.

ALL INGREDIENTS / Water (Aqua), Panthenol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Glycerin, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Adansonia Digitata (Baobab) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Vitis Vinefera (Grapeseed) Oil, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract, Trifolium Pratense (Red Clover) Extract, Pyrus Cydonia (Quince) Seed Extract, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Symphytum Officinale (Comfrey) Root Extract, Sambucus Nigra (Elderflower) Extract, Citrus Aurantium (Orange) Flower Extract, Prunus Persica (Peach) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Ocimum Basilicum (Basil) Leaf/Flower Extract, Artemisia Abrotanum (Southernwood) Extract, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Salvia Hispanica Seed Extract, Caprylic Capric Triglycerides, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-7, Citric Acid Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Hydroxycitronellal

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem