COLORPHLEX™

ColorpHlex™

Godine 2015. desila se promena u beauty industriji. Koloristi su počeli da krše pravila kolorizacije, a klijenti su sve češće menjali boju kose, uzrokujući neželjena oštećenja vlasi. Upravo tada je rođen ColorpHlex™. Proizvod je savršena kombinacija prirode i nauke. Ovo je najnaprednija tehnologija svoje vrste, i #1...   Više

Godine 2015. desila se promena u beauty industriji. Koloristi su počeli da krše pravila kolorizacije, a klijenti su sve češće menjali boju kose, uzrokujući neželjena oštećenja vlasi. Upravo tada je rođen ColorpHlex™. Proizvod je savršena kombinacija prirode i nauke. Ovo je najnaprednija tehnologija svoje vrste, i #1 kompletni sistem sa obnovu kose, formulisan sa ColorStrong Complex™, koji prodire u vlas i popunjava oštećena mesta.

Rezultati su dugotrajni – ojačana kosa, sa poboljšanim izgledom i dodirom.
ColorStrong Complex™ je kopolimer koji kombinuje protein biljnog porekla i supstancu na bazi reaktivne silike. Ovaj molekul cilja na oštećene tačke kose, ojačava ih i reparira, dok drastično smanjuje izbleđivanje boje.

ColorpHlex™ je sistem za zaštitu i obnovu kose prilikom hemijskih tretmana, na bazi čuvene Plex tehnologije. Dodaju se u boju ili blanš, čime jačaju bond veze unutar vlasi i štite kosu od oštećenja.

ColorpHlex™ linija sadrži sledeće proizvode:

ColorpHlex™ STEP 1 tretman
ColorpHlex™ STEP 2 tretman
ColorpHlex™ Intro kit tretman


Poput svih Earthly Body proizvoda, ColorpHlex™ je takođe earth-friendly. Svi proizvodi u ColorpHlex™ reparativnom sistemu su formulisani sa sastojcima iz prirodne, 100% su veganski i sertifikovani “Leaping Bunny” oznakom, a pakovanja se mogu reciklirati.

ColorpHlex™ ne sadrži: parabene, sulfate, veštačke boje, SD alkohole, propilen-glikol.

Godina osnivanja: 1996.
Mesto osnivanja: Kalifornija, SAD


ČESTA PITANJA
  1. Da li treba da ostavim STEP 2 - 10 minuta na kosi? Ne, 5 minuta je obično dovoljno. Takođe možete skratiti kosu sa drugim korakom na kosi a zatim ga isprati i oblikovati kosu.
  2. Moram li oprati kosu šamponom nakon prvog i drugog koraka? Uvek pratite proizvodjačeva uputstva kod uklanjanja boje i blansa. NE perite kosu šamponom posle drugog koraka, samo je isperite.
  3. Postoje li opasne hemikalije (hemijska jedinjenja) u colorpHlexu? NE, colorpHlex nema parabena, sulfata, MI/MCI, formaldehida, PEGa i triklosana.
  4. Da li će rezultati proizvoda biti efikasniji i brži sa upotrebom toplote? Da. Međutim, nije neophodno kada boja i blanš deluju, veoma pažljivo pratite (nadgledajte) kosu klijenta, da biste bili sigurni da se ne pretera sa delovanjem. Toplota je dobra kada se koristi colorpHlex kao samostalan tretman kose (z oporavak izuzetno oštećene kose).
  5. Moram li odvojiti više vremena kada koristim colorpHlex? Ne. Mada je svaki klijent različit. Moćda će vam trebati 4-5 minuta više, a možda se obradi i mnogo brže u zavisnosti od debljine, dužine...kose. Posmatrajte kosu klijenta pažljivo, da biste odredili kada je proces završen.
  6. Da li se colorpHlex koristi na prethodno hemijski tretirenoj kosi? Da. ColorpHlex se moze koristiti na kosi tretiranoj keratinom, ili na kosi sa minivalom.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem