I.N.O

I.N.O Instant Repair maska popravlja oštećenja kose koja su uzrokovana bojenjem kose, toplotnima alatima i hemikalijama. Daje jaču, glatku i sjajniju kosu, bez frizz efekta. Koristi najsavremeniju tehnologiju za izgradnju...   Više

I.N.O Instant Repair maska popravlja oštećenja kose koja su uzrokovana bojenjem kose, toplotnima alatima i hemikalijama. Daje jaču, glatku i sjajniju kosu, bez frizz efekta. Koristi najsavremeniju tehnologiju za izgradnju pokidanih veza. Ultra koncentrovana formula. Prirodna formula biljnog porekla, bez testiranja na životinjama.


I.N.O Instant Repair maska za regeneraciju kose je vrhunska terapija kose koja samo nakon samo jednog tretmana rešava problem beživotne kose. Za kosu koja je podmlađena iznutra. Snažna formula I.N.O maske prodire duboko u dlaku, jačajući unutrašnje veze dok neguje i hidrira spoljašnje slojeve kose.

I.N.O Instant Repair maska za kosu je specijalno dizajnirana za obojenu i hemijski tretiranu kosu kako bi se obnovila šteta koju ovi tretmani izazivaju. Rezultat je vidljiv odmah.

Kada nanosite i.N.O Instant Repair masku za obnavljanje kose, ne koristite regenerator jer sprečava prodiranje aktivnih sastojaka maske u kosu. Koristite balzam između upotreba.

Kako se koristi I.N.O Instant Repair maska za brz oporovak

1) Operite kosu - ne koristite kondicioner.
2) Nanesite I.N.O masku na peškirom osušenu kosu od vrhova do korena.
3) Ne ispirajte.
4) Sačekajte 4 minuta, a zatim stilizujte kao i obično.

Koristite za prvih 4-6 pranja, zatim svako 3. do 4. pranje po potrebi.

Primena I.N.O Instant Repair maske u zavisnosti od debljine kose:

Kratka kosa: 2 pumpice

Srednja kosa: 3 pumpice

Duga kosa: 4-5 pumpica

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem