PRORASO

PRORASO

Proraso je sinonim za brijanje na italijanski način – od 1948. godine, brend je rastao sa Italijanima i njegova izuzetnost je promenila navike brijanja i nege brade i brkova. Proraso asortiman kreira kvalitetne proizvode profesionalnog kvaliteta, koji pružaju besprekorne rezultate brijanja i muške...   Više

Proraso je sinonim za brijanje na italijanski način – od 1948. godine, brend je rastao sa Italijanima i njegova izuzetnost je promenila navike brijanja i nege brade i brkova. Proraso asortiman kreira kvalitetne proizvode profesionalnog kvaliteta, koji pružaju besprekorne rezultate brijanja i muške nege kako u salonu, tako i kod kuće. Proizvodi su klasici koji odolevaju trendovima, a utemeljeni su na prirodnim sastojcima, retro ambalaži i formuli neprikosnovenog kvaliteta.

Tokom godina, Proraso laboratorije su kreirale čuvene proizvode, koji čine kompletan sistem preparata za brijanje, održavanje brade i brkova, kao i toaletne vode. Mnogi od preparata su visokospecijalizovani, kreirani za berberske usluge, a formule se zasnivaju na efikasnim i prirodnim sastojcima. Danas, kompaniju vodi četvrta generacija, na temeljima italijanske tradicije i inovacije.

Proraso linije proizvoda za opštu upotrebu:

Refresh (zelena linija): za normalnu kožu, mirisne note ulja eukaliptusa i mentola
Sensitive (bela linija): za osetljivu kožu, na bazi zeleng čaja i ekstrakta ovsa, mirisna nota limete i zelene jabuke
Nourishing (crvena linija): za omekšavanje grube dlake, na bazi shea butera, mirisna nota sandalovine

“Single Blade” linije proizvoda za profesionalnu upotrebu:

Wood and Spice: mirisna nota kumina, šafrana, kedra i sandalovine
Azur Lime: mirina nota limete, mente, šume, kleke, mošusa i pačulija.
Cypress & Vetyver: mirisna nota čempresa, vetivera, kedra i ambera.


Trendseter u svetu krema, pena i after-šejv losiona, Proraso kreira proizvode koji odolevaju testu vremena, prkose brzim trendovima i postaju instant klasici. Tokom vremena, prirodne formule su obogaćene, pakovanje osveženo, a novi proizvodi su ubačeni u asortiman.

Temeljne principe brenda definisao je Piero Martelli, osnivač, a nastavili su njegovi sinovi. Besprekorne formule preparata koji se koriste pre, tokom i posle brijanja, uz dodatne proizvode za styling brade i brkova, doprineće berberskom iskustvu u vašem kupatilu.

Vrlo širok asortiman sadrži pene za brijanje u različitim ambalažama (tuba, boca), ulja i voskove za oblikovanje brade i brkova, balzame i losione za pre i posle brijanja. U ponudi je i ”Single Blade” kolekcija koja sadrži linije namenjene za različite tipove kože i dlake, koja se deli prema mirisnim notama.

Godina osnivanja: 1908.
Mesto osnivanja: Italija

1 2

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem