PRORASO

PRORASO

Osnovne informacije: Vodimo se idejom evolucije prema tradiciji. Temeljni principi koje su definisali Piero Martelli, a kasnije i njegove sin Ludovico i danas ostaju: stvoriti profesionalne kvalitetne proizvode koji pružaju prijatno i besprekorno brijanje u salonu i kod kuće. Proraso laboratorija stvara proizvode koji prolaze testove vremena,...   Više

Osnovne informacije: Vodimo se idejom evolucije prema tradiciji. Temeljni principi koje su definisali Piero Martelli, a kasnije i njegove sin Ludovico i danas ostaju: stvoriti profesionalne kvalitetne proizvode koji pružaju prijatno i besprekorno brijanje u salonu i kod kuće. Proraso laboratorija stvara proizvode koji prolaze testove vremena, prkose prolaznim trendovima i postaju klasici. Vremenom naše unapređene formule, temeljene na prirodnim i proverenim sastojcima s osveženom ambalažom dobijaju nove obožavaoce.

Godina osnivanja: 1908.

Mesto osnivanja: Italija

Linije i proizvodi: Proraso ima vrlo širok asortiman za negu brade i brkova kao i za brijanje. U ponudi su pene u različitim ambalažama (u tubi, boci), ulja i voskovi za oblikovanje brkova i brade, kao i balzami i losioni pre i posle brijanja. Pored toga proizvodi se mogu podeliti prema linijama namanjenim za tipove kože kao i prema mirisnim notama.


1 2

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem