MOROCCANOIL

MoroccanOil

Moroccanoil je pionir i vodeći brend kada je u pitanju kozmetika za kosu sa arganovim uljem. Počeli su sa jedinstvenim proizvodom za negu Moroccanoil Treatment, koji je izazvao pravu revoluciju u industriji proizvoda za negu kose. Tako je reputacija izgrađena na zadovoljstvu korisnika koje se prenosilo sa modnih pista u...   Više

Moroccanoil je pionir i vodeći brend kada je u pitanju kozmetika za kosu sa arganovim uljem. Počeli su sa jedinstvenim proizvodom za negu Moroccanoil Treatment, koji je izazvao pravu revoluciju u industriji proizvoda za negu kose. Tako je reputacija izgrađena na zadovoljstvu korisnika koje se prenosilo sa modnih pista u salone, odabrane časopise i editorijale.

Kompanija je vođenja idejom kreiranja luksuznih kozmetičkih proizvoda koji “inspirišu samopouzdanje i osnažuju individualnost”. Inovativne formule sadrže antioksidanse i hranljive materije, jedinstvene su i pružaju dramatične rezultate. Baš zbog toga profesionalci i korisnici obožavaju Moroccanoil - jer proizvodi, jednostavno, deluju.

Moroccanoil linije proizvoda:

1. Treatment Oil: Ikonično ulje za kosu koje pruža intenzivnu hidrataciju i sjaj.

2. Repair: Obnavlja i jača oštećenu kosu.

3. Hydration: Dubinski hidrira suvu i dehidriranu kosu.

4. Frizz Control: Za glatku i sjajnu kosu.

5. Volume: Povećanje gustine tanke kose u korenu.

6. Curl: Za negu i oblikovanje svih tipova kovrdžave kose.

7. Color Care: Nega, toniranje i zaštita bojene kose.

8. Style: Proizvodi za stilizovanje i negu kose.

9. Body: Losioni, ulja i gelovi za telo koji hidriraju i omekšavaju kožu i ostavljaju je glatkom.

10. Setovi za negu kose i tela.

11. Kolekcija četki za kosu.


Kada je u pitanju nega kose i tela, Moroccanoil se izdvaja po svojoj luksuznoj i efikasnoj ponudi. Ovaj brend je postao sinonim za vrhunski kvalitet i negu koja se zasniva na čarobnim svojstvima arganovog ulja.

Arganovo ulje, koje se dobija iz ploda arganovog drveta u Maroku, poznato je po svojim hranljivim i hidratantnim svojstvima. Moroccanoil je pametno iskoristio ovo čudo prirode i stvorio liniju proizvoda koja transformiše kosu i telo.

Moroccanoil podrška lokalnim zajednicama i cruelty-free proizvodi

Ono što Moroccanoil čini još posebnijim jeste njihova posvećenost održivosti i podršci lokalnim zajednicama u Maroku. Kroz različite programe i inicijative, Moroccanoil daje nazad zajednici odakle potiče arganovo ulje, čuvajući pritom prirodu i podržavajući lokalne žene koje učestvuju u proizvodnji.

Uz to, brend je PETA sertifikovan, cruelty-free, dugogodišnji dobrotvorni partner organizacija koje utiču da svet bude što zeleniji.

Godina osnivanja: 2008.
Mesto osnivanja: Izrael

MOROCCANOIL ZAKAZI SASTANAK

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem