Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

Kako da odaberete idealne proizovde prema vašem TIPU KOVRDŽA?

Davno su prošli dani kada smo na tržištu imali 3 vrste šampona, jednu penu za kosu, i nijedan leave-in proizvod za kovrdže. Danas, kozmetička indsutrija se postarala da imamo toliko mnogo različitih proizvoda namenjenih prirodno kovrdžavim devojkama. Izbor je toliko širok, da smo nekada prezasićeni ponudom, i nismo sigurni šta da odaberemo za sebe. Najpre, morate odrediti kakav tip kovrdža imate – generalno pravilo je da, što su vam kovrdže čvršće, više vlage joj je potrebno. Šamponi za kovrdže, pene, sprejevi, ulja i curl kreme – paleta proizvoda je velika, ali nismo sigurni da li odgovaraju baš našim loknama. Zato vam u nastavku donosimo mini-džepni vodič za savršen curl proizvod za vaš tip lokni!

Koji MoroccanOil Curl proizvod je najbolji za tvoj tip kose?

moroccanoil_curl_proizvodi_i_modeli

Talasi (waves)

Kada govorimo o talasima – tu je najveći problem održati volumen. Mekani S-oblik kovrdža (koje se lako mogu ispraviti) znači da im fali punoće i volumena, i da lako mogu otežati zbog neadekvatnog proizvoda. Ključ održavanja prirodnih talasa jeste sprečavanje taloženja proizvoda na dlaci kao i fokus na laganim proizvodima za hidrataciju. Počnite sa šamponom za volumen ili pročišćavanje, a nastavite sa hranljivim regeneratorom i “weightless”tipom maske za kosu. Leave-in tretman nega bude lagana nega na bazi vodenog spreja, poput MorccanOil Curl Control pene.

Kovrdže (curls)

Klasične kovrdže imaju jače definisan S-oblik, tako da nemaju problem sa održavanjem volumen kao talasi. Ali – tu se javljaju novi problemi: frizz efekat i manjak definicije kovrdža. Istina je da klasične kovrdže mogu podneti masnije i uljanije formule preparata, ali previše svega će ih otežati. Prejakom negom, klasične kovrdže lako mogu izgledati masno i beživotno. Ključ je u balansu proizvoda. Birajte šampon namenjen kovržavoj kosi, uz hidratantnu bogatu masku. Za leave-in možete koristiti energizirajući sprej, koji će osvežiti vaše lokne drugi i treći dan nakon pranja. Kada je kovrdžama potrebnija jača nega, tu su uljani eliksiri na bazi arganovog ulja.

Mi vam predlažemo Moroccanoil CURL Re-energising sprej za osvežavanje kovrdža.

Afro-lokne (coily & kinky)

Afro-tip lokni se odlikuje najčvršćim paternom kovrdža: vrlo čvrst oblik federa ili slova Z, koji se vezuje za Afro tipove kose. Najveći izazovi kod ovog tipa kovrži jesu suvoća, mršenje i skupljanje lokni. Afro-kovrdžama je hidratacija preko potrebna zbog svog posebnog paterna uvijanja dlake, jer prirodna ulja i vlaga ne mogu da se “spuste”do vrhova kose. Na taj način, sebum ne doprire do dužine dlake kako treba, i kosa vapi za vlagom i negom. Ovo često rezultira taloženjem proizvoda oko skalpa, ali nedovoljnim raspoređivanjem po dužini. Zato je dužina ovog tipa kovrdža suva i sklona mršenju. Hidratacija je ključ.

 Za ovaj tip kovrdža preporučujemo “co-wash” metodu: pranje kose regeneratorom bez silikona, umesto šampona. Jednom u 10 dana možete koristiti klasičan curl šampon, a za ostale termine pranja, predlažemo MoroccanOil Cleansing Conditioner. Nakon pranja, savetujemo intenzivnu hidratantnu masku za kosu koja će napojiti žednu dlaku. Za leave-in predlažemo intenzivnu kremu za kovrže, bogatu uljima. 

Naš predlog jeMoroccanOil Intensive Curl Cream za kosu ili regularna verzija MoroccanOil Curl Defining Cream.

 

Podelite sa prijateljima:

Podelite sa prijateljima na Facebook Podelite sa prijateljima na Twiter Podelite sa prijateljima na Pinterest Podelite sa prijateljima na LinkedIn Podelite sa prijateljima preko Email Podelite sa prijateljima na VK

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem