Moroccanoil Look&Learn seminar – predstavljena revolucionarna

Color Complete linija za negu farbane kose

 

Kompanija DAMB d.o.o. organizovala je prezentaciju nove Moroccanoil Color Complete linije proizvoda, koja se održala 4. decembra 2018. godine u Hotelu Hilton u Beogradu. Prezentaciju je vodio internacionalni edukator i frizer brenda Moroccanoil, Angelo Fraccica, uz stručni prevod i saradnju frizera Branislava Komazeca. Moroccanoil prezentacija okupila je preko 70  frizera, profesionalaca i ljudi iz sveta beauty industrije.

 MoroccanOil event hilton

Morocanoil kao brend postoji već više od 10 godina, a njihov kultni proizvod, po kome su poslati poznati je Argan Oil Treatment. Moroccanoil-a su želeli da kreiraju liniju koja će se boriti protiv ovih faktora izbleđivanja, tako da klijent između dva farbanja u salonu zadrži čak do 90% boje na kosi. Novitet iz njihove laboratorije je Color Complete kolekcija proizvoda, koja targetira sve faktore koji dovode do izbleđivanja boje farbane kose.

 

Te faktore je posebno naglasio edukator Moroccanoila na prezentaciji: u pitanju su: hemijska oštećenja dlake (blanš, trajno ispravljanje), mehanička oštećenja (češljanje, vezivanje kose), toplotna oštećenja (feniranje i stajling aparati), disbalans kože glave,  i na samom kraju – proces oksidacije (sredinsko zagađenje, UV zračenje).

 

Da bi se ovaj rezultat ostvario, Angelo Fraccica je objasnio da je neophodno da se Color Complete linija sprovodi kao režim nege. Na prezentaciji su svi prisutni imali prilike da se upoznaju sa specifičnostima Moroccanoil Color Complete linije. To su dve patentirane tehnologije, koje su ekskluzivno dostupne samo u ovom proizvodima:

 

  • ArganID™ - jonski sistem mikro-čestica koje pozitivnim naelektrisanjem natapaju

arganovo ulje dubinski u korteks dlake

  • COLORLINK™ - stvara unakrsne veze u keratinskoj strukturi, čineći da se molekuli

boje “zarobe” unutar njega, kako bi se stvorio zaštitni omotač koji umanjuje ispiranje boje i njeno izbleđivanje

 angelo fraccica edukator moroccanoil

Angelo Fraccica je predstavio i svih 5 proizvoda koji čine Color Complete liniju. Ovi proizvodi su podeljeni na one namenjene:

 

  • ChromaTech profesionalnoj usluzi u salonu, koja priprema i finišira uslugu kolorizacije kose uz pomoć prajmera pre farbanja i hermetika posle farbanja, kako bi se osiguralo ravnomerno taloženje pigmenta i minimizovalo ispiranje boje: ChromaTech PRIME i ChromaTech POST
  • Održavanju kod kuće, koje produžava rezultate ChromaTech usluge, a sastoji se od Color Complete Color Continue šampona, balzama i leave-in Protect&Prevent regeneratora bez ispiranja.

 

Nakon teorijskog dela, frizeri Branislav Komazec i Angelo Fraccica su licu mesta kreirali trendy frizure na modelima, koje su oduševile publiku, a edukator za Subrina Professional, Nemanja Maričić je prethodno modelima uradio kolorizaciju, koristeći Color Complete liniju proizvoda.

 moroccanoil event

Prezentacija je bilo izuzetno uspešna, dinamična i zanimljiva, a sama Color Complete kolekcija je izazvala veliko ineteresovanje prisutnih frizera i profesionalaca iz beauty industrije.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: +381 11 3098 626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOK

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net