ČETKE ZA KOSU
Održavanje sjajne i zdrave kose započinje odabirom pravilne četke. Četke za kosu biraju se prema različitim potrebama, od rasčešljavanja do feniranja, uz poseban fokus na četke namenjene deci i one koje doprinose sjaju kose.1 2 3 4 > >>

Četke za kosu - tipovi:

Četke za raščešljavanje:

Uglavnom su namenjene svim tipovima kose. Međutim postoje i one koje su namenjene specifičnim tipovima i potrebama kose, poput guste i kovrdžave ili tanke kosa koja se brzo masti. Detangler četke za kosu nežno odvajaju pramenove bez oštećenja. Idealan su izbor za rasčešljavanje mokre kose bez kidanja vlasi.

Četke za feniranje:

Za postizanje savršenih frizura tokom feniranja, najčešće se biraju okrugle četke različitih prečnika. Manjeg prečnika za kreiranje talasa i lokni, većeg za volumen i ravniju kosu. Keramičke četke su odlične za feniranje različitih stilova jer zadržavaju toplotu i ravnomerno je raspoređuju po kosi. Sušenje kose je kraće i manje štetno za kosu a kosa je nakon feniranja glatka i sjajna.

Četke za sjaj:

Četke za sjaj kose obično imaju prirodne čekinje koje ravnomerno raspoređuju prirodna ulja od korena do vrhova. Ovaj proces doprinosi sjaju kose, ostavljajući je blistavom i dajući joj zdrav izgled.

Četke za decu:

Dečija kosa je osetljiva i nežna, pa četka mora da bude odgovarajuća kako je ne bi kidala. Naš predlog su Wet Brush Disney četke za raščešljavanje kose. U ponudi je veliki izbor modela za male i velike princeze.

Kako odabrati pravu četku za kosu:

Tip kose: Razmislite o teksturi i gustoći kose kako biste odabrali odgovarajući tip četke.

Potrebe kose: Da li je to oblikovanje kose ili raščešljavanje kose uz brže sušenje.

Dodatne funkcije: Razmotrite dodatne funkcije poput antistatičkih svojstava ili termičkih karakteristika.

Osetljivost temena: Ako je teme osetljivo, odaberite četku s mekšim čekinjama.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 7.30 - 15.30 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem