Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

Moroccanoil Color Complete Kolekcija

Moroccanoil Color Complete Kolekcija

Nega kose na revolucionaran način, pristupom od 360-stepeni, uzimajući u obzir degradaciju boje, njenu promenu i bleđenje sa potpunim režimom proizvoda za profesionalnu i negu kod kuće.

Holistički pristup različitim izazovima u nezi kose, od različitih izvora diskoloracije- uključujući hemijsko oštećenje, mehaničko oštećenje, oksidaciju i oštećenje pri korišćenju toplote- svi ovi faktori utiču na boju kose, njenu punoću i jačinu.

Linija za profesionalnu upotrebu: MoroccanOil ChromaTech Prime, MoroccanOil ChromaTech Post, MoroccanOil ChromaTech Service Setovi 1 i 2.

Linija za negu kod kuće: MoroccanOil Color Contiune Šampon i Kondicioner, MoroccanOil Color Complete Home Set.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem