Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

Moroccanoil Dry Texture Spray

3.500,00 rsd [mp]MoroccanOil Sprej za teksturu

Suvi sprej na bazi arganovog ulja za kreiranje neobaveznih stilova i lako postizanje volumena, bolje teksture i čvrstog finiša. Namenjen svim tipovima kose za postizanje neverovatne strukture i punoće kose.

Može se koristiti i u početnim fazama stilizovanja kako bi se napravila osnova sa lakše oblikovanje. Posebna matrica čestica smole i zeolita stvaraju veze između vlasi, praveći neobavezni izgled frizure, pun teksture i volumena.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem