Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

Proraso vosak za bradu 15 ml, Wood & Spice

1.330,00 rsd [mp]Vosak za bradu i brkove 15 ml - Wood & Spice

Dizajniran za sve ljubitelje brkova, ovaj vosak, s aromom sandalovine, eukaliptusa, mediteranskog limunastog voća i karamele, idealan je za njegu brkova i mekan, prirodan izgled dlake.
Za oblikovanje Vaših brkova i brade po želji. Vrlo fleksibilna formula koja u početku deluje kao krema i pretvara se u mekani vosak dok se suši. Može se navlažiti toplom vodom kako bi se ponovo oblikovao, ako je potrebno.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

DEPILACIJA

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem