Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

Subrina professional Dry Shampoo

1.050,00 rsd [mp]Šampon za suvo pranje kose

Suvi šampon sa keratinom idealan je za korišćenje između dva pranja kose. Nežno čisti, apsorbuje vižak vlage i osvežava kosu bez vode. Čini kosu na izgled i dodir čistom, pruža dodatni volumen, a keratin dodatno jača kosu.

Kako se koristi suvi šampon?

Suvi šampon nanesite na koren kose, sačekajte da deluje nekoliko trenutaka a potom raščešljajte kosu četkom. Ukoliko planirate da oblikujete kosu, najbolje da šampon za suvo pranje naneste kao prvi korak kako pri raščešljavanju ne biste poremetili frizuru.

Dodatan savet:

Ukoliko možete, nanesite suvi šampon dan pre. Ukoliko znate da sutradan ne stižete da operete kosu, upotrebite šampon za suvo pranje noć ranije, pre nego što legnete u krevet istim postupkom (ri aščešeljajte). Ovako ćete osigurati da se on u potpunosti upije u kosu koja će sutradan izgledati sveže bez belih tragova.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem