Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

MoroccanOil Hydration Šampon

1.350,00 rsd [mp]Formula obogaćena vitaminom A i crvenim algama koje sprečavaju delovanje slobodnih radikala, ovaj preparat za negu zadržava vlagu i usporava starenje kose. Nežno čisti kosu, čini je zdravom, lako ukrotivom i sjajnom. Dovoljno je blag da se može koristiti za svakodnevnu negu, svih tipova kose.

moroccanoil_sampon_i_kondicioner_za_hidrataciju

Šampon je color safe (sigurna za bojenu kosu), i ne sadrži sulfate, fosfate ni parabene. Za najbolje efekte upotrebi zajedno sa MoroccanOil Hydration Kondicionerom za revitalizacuju i obnavljanje kose.

Litarsko pakovanje je namenjeno isključivo za profesionalnu upotrebu.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem