Moroccanoil Look&Learn seminar

Pridružite nam se na jedinstvenom Moroccanoil Look&Learn događaju, na kome će biti prezentovana revolucionarna Color Complete kolekcija proizvoda, kao i ChromaTech, profesionalna usluga brenda Moroccanoil. Seminar će voditi internacionalni edukator Moroccanoila, Angelo Fraccia i upoznaće prisutne profesionalce sa revolucijom u usluzi kolorizacije i nege bojene kose. Moroccanoil Look&Learn seminar će se održati 4. decembra 2018. godine, sa početkom od 19.00h u hotelu Hilton, u ulici Kralja Milana 35, Beograd.

 width=

Moroccanoil donosi revolucionarni novitet na tržište: Color Complete Collection koja targetira  svakodnevne izvore izbleđivanja boje farbane kose (hemijska i mehanička oštećenja dlake, oksidacija, disbalans kože glave i oštećenja izazvna toplotom), radi optimalnih rezultata. Naučni rezultati potvrđuju desjtvo Color Complete Collection linije: trajanje boje i njena vibrantnost su povećani 100%.

 width=

Moroccanoil Color Complete Collection se sastoji od proizvoda namenjenih:

•    ChromaTech profesionalnoj usluzi u salonu, koja priprema i finišira uslugu kolorizacije kose uz pomoć prajmera pre farbanja i hermetika posle farbanja, kako bi se osiguralo ravnomerno taloženje pigmenta i minimizovalo ispiranje boje.

•    Održavanju kod kuće, koje produžava rezultate ChromaTech usluge, a sastoji se od Color Complete Color Continue šampona, balzama i leave-in Protect&Prevent regeneratora bez ispiranja.

Svi proizvodi iz Moroccanoil Color Complete linije se zasnivaju na dve patentirane tehnologije:
•    ArganID™ - jonski sistem mikro-čestica koje pozitivnim naelektrisanjem natapaju arganovo ulje dubinski u korteks dlake
•    COLORLINK™ - stvara unakrsne veze u keratinskoj strukturi, čineći da se molekuli boje “zarobe” unutar njega, kako bi se stvorio zaštitni omotač koji umanjuje ispiranje boje.

 width=Color Complete Collection predstavlja sveobuhvatan režim koristeći nekoliko vrlo specifičnih mehanizama za pripremu i negu boje kako bi se osigurala maksimalna efikasnost svake usluge kolorizacije. Sa ovim mehanizmima upoznaće nas internacionalni edukator Moroccanoil brenda, te ako želite da prisustvujete  Moroccanoil Look&Learn seminaru, rezervišite vaše mesto unapred na broj telefona: 011/3098-626.
Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: +381 11 3098 626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOK

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net